Τρόποι αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων

Εντός 14 ημερών επιστρέφετε το προϊόν στις εξής περιπτώσεις:

  • Μετανιώσατε για την αγορά σας, παραγγείλατε λάθος προϊόν ή παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν

Αν λόγω λανθασμένης επιλογής προϊόντος επιθυμείτε την αλλαγή του, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφών, να επιστρέψετε το προϊόν και να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας κατόπιν επικοινωνίας. Στην αξία των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα που τυχόν έχετε πληρώσει, όπως για παράδειγμα το ποσό της αντικαταβολής ή το κόστος των μεταφορικών. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος πραγματοποιείται η νέα αποστολή.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται επιβάλλεται να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, εντός της εργοστασιακής τους συσκευασίας, να φέρουν τις ειδικές σημάνσεις, όπως ακριβώς τα παραλάβατε,  ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά. Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης και να συσκευάζεται στο κουτί που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή διαπιστωθεί κάποια φθορά κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, το κατάστημα θα σας επιστρέψει το δέμα και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα  τηλεφωνικής ή άλλης μορφής επικοινωνίας με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Κατόπιν χρήσης ή τοποθέτησης των προϊόντων το κατάστημα δε φέρει ουδεμία ευθύνη και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Αν ζητηθεί επιστροφή χρημάτων (υπαναχώρηση), το ποσό που θα σας δοθεί είναι ίσο με την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων δίχως να συμπεριλαμβάνονται έξοδα που τυχόν έχουν πραγματοποιηθεί. Το τελικό ποσό της επιστροφής θα σας κατατεθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέφεται είτε στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά σας είτε στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει μέσω email είτε κάπου αλλού κατόπιν συνεννόησης.  Είναι πιθανόν να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας. Το κατάστημά μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεσθε κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται και δεν ευθύνεται σε ενδεχόμενη καθυστέρηση.

 Σας γνωστοποιούμε ότι η διαδικασία επιστροφής με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή το Lab Mobile) έχει 4€ κόστος μεταφορικών. 

  • Το άνω ποσό αυτό ή θα προστεθεί στα μεταφορικά της νέας αποστολής ή θα κρατηθεί από την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στη μεταφορική εταιρεία κατά την επιστροφή του προϊόντος. Αποστέλλοντας το δέμα επιβάλλεται να ενημερώσετε ότι η χρέωση είναι του παραλήπτη (δική μας). Τέλος η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων δηλαδή δεν συμπεριλαμβάνονται τα τυχόν έξοδα που έχουν ήδη πληρωθεί.

Παραλαβή προϊόντων διαφορετικών από αυτά  της παραγγελίας

  • Στη περίπτωση εκείνη στην οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα μας, σας παραδόθηκαν προϊόντα διαφορετικά από αυτά της παραγγελίας σας, η εταιρεία θα προβεί σε άμεση αντικατάσταση των προϊόντων, χωρίς καμία επιβάρυνση προς τον πελάτη.

Ελαττωματικό προϊόν

Πριν από κάθε αποστολή γίνεται σχολαστικός έλεγχος των προϊόντων, ώστε να τα λαμβάνετε σε άριστη κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, αν αποδειχθεί ότι αγοράσατε ελαττωματικό προϊόν είναι απαραίτητο να προβούμε στον έλεγχο του. Εφόσον ο έλεγχος αυτός δε δύναται να γίνει από εμάς, το προϊόν θα αποστέλλεται για έλεγχο στο τεχνικό τμήμα του προμηθευτή. Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις για τις οποίες δεν ευθύνεται το κατάστημά μας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου και επιβεβαίωσης του ελαττώματος το προϊόν θα αντικαθίσταται άμεσα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Κάθε επιστροφή γίνεται με την  Elta Courier*

Αποστολή δέματος: Lab Mobile, Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι Τ.Κ 10673 Τηλ: 2121055005

Στην περίπτωση που επιλέξετε κατά την επιστροφή των εμπορευμάτων, χρέωση αποστολέα (δική σας), επιβαρύνεστε εκ νέου τα μεταφορικά της νέας αποστολής.

*Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος. Επιπλέον θα πρέπει να μας το αναφέρετε γραπτώς αποστέλλοντας μας σχετικό email στο info@labmobile.gr. Στο email θα πρέπει να γράψετε τον αριθμό αποστολής του δέματος που μας επιστρέφετε.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν επικοινωνίας και έγκρισης της εταιρείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε περίπτωση προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς  ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@labmobile.gr για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Για τη διαδικασία επιστροφών είναι απαραίτητη πάντα η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επιστροφών.

*Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας επιστροφών και έγκρισης της εταιρείας.

Σε κάθε παραγγελία σας εσωκλείεται έντυπο με σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές.

Εγγραφείτε στην λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε μόλις παραλάβουμε! Παρακαλoύμε συμπληρώστε το email σας.

Main Menu

Μετάβαση στο περιεχόμενο