• Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστικές κάρτες, καθώς και με πιστωτικές Visa, Master Card, και Visa Electron.

  • Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking

Μπορείτε εύκολα να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking:

1. Επιλέξτε τη Μέθοδο της Τραπεζικής Κατάθεσης, στον παρακάτω λογαριασμό που επιθυμείτε για να εκτελέσετε την παραγγελία σας.
2. Καταθέστε το χρηματικό ποσό, αναγράφοντας ως αιτιολογία πρώτα τον αριθμό παραγγελίας και το επώνυμό σας.
3. Μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@labmobile.gr, ώστε να προχωρήσουμε πιο σύντομα στην εκτέλεση της παραγγελία σας. Εναλλακτικά, η εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της συναλλαγής σας.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Δικαιούχος λογαριασμού: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π. ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
IBAN: GR28 0172 0500 0050 5010 2391 166
Αριθμός λογαριασμού: 5050102391166

  • Αντικαταβολή

Εξοφλήστε του αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.
Κόστος αντικαταβολής 3.00€ . (Αποτελεί τρόπο πληρωμής, ανεξάρτητα από τα μεταφορικά).

 

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε Ευρώ.

*Το labmobile.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει παραγγελία για λόγω ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

  • Για παραγγελίες που ξεπερνούν το βάρος των 2 kg εντός Ελλάδας, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή παρά μόνο με κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή PayPal.
  • Στην περίπτωση επιλογής πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, τα προϊόντα δεσμεύονται για 3 ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας. Μετά το πέρας των 3 ημερών, ενδέχεται κάποιο προϊόν να εξαντληθεί. 
  • Τα επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύπτουν από χρεώσεις της επιχείρησης που αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής και δεν είναι του labmobile.gr. Αυτά τα έξοδα καλύπτονται από τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας σας θα πρέπει να ειδοποιηθεί το τμήμα παραγγελιών (τηλ.: 212 1055005) άμεσα και ενδέχεται η παραγγελία σας να έχει καθυστέρηση λόγω της διαδικασίας που ακολουθείται για την αλλαγή τρόπου πληρωμής.
  • Εκτός Ελλάδας δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή. Η πληρωμή σε χώρες του εξωτερικού είναι δυνατή μόνο με χρήση κάρτας.
Εγγραφείτε στην λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε μόλις παραλάβουμε! Παρακαλoύμε συμπληρώστε το email σας.

Main Menu

Μετάβαση στο περιεχόμενο